Βιοτεχνική μονάδα, Θέση «Δεκαπεντάρια», Αλεξανδρούπολη

  • €402.500,00
Αλεξανδρούπολη, Δήμος Αλεξανδρούπολης, Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, 68100, Ελλάδα
Σε Πλειστηριασμό Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας Α.Ε.

Βιοτεχνική μονάδα, Θέση «Δεκαπεντάρια», Αλεξανδρούπολη

Αλεξανδρούπολη, Δήμος Αλεξανδρούπολης, Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, 68100, Ελλάδα
  • €402.500,00

Περιγραφή

Γήπεδο στην κτηματική περιοχή Απαλού στην θέση «Δεκαπεντάρια» στην Δημοτική Ενότητα Αλεξανδρούπολης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης στην Π.Ε. Έβρου που αφορά το βόρειο τμήμα ΒΗΤΑ (β) του κληροτεμαχίου με αριθμό 289 και αντιστοιχεί σε έκταση 5.110τ.μ.

Εντός του ως άνω αγροτεμαχίου έχει ανεγερθεί  Βιοτεχνική μονάδα παραγωγής & διακίνησης αλκοολούχων ποτών, συνολικής επιφάνειας 700,00τ.μ., μέγιστου ύψους 9,82μ, η οποία συνιστά έναν ενιαίο κτιριακό όγκο, ο οποίος χωροθετείται στο κέντρο του γηπέδου. Πρόκειται για μεταλλική κατασκευή με πλαγιοκάλυψη από πάνελ πολυουρεθάνης και επικάλυψη επίσης μεταλλικής στέγης επί ζευκτών, με πάνελ. Αναλυτικότερα τα  χαρακτηριστικά των εγκαταστάσεων έχουν ως εξής:

Α. Ισόγειο: O χώρος ισογείου αντιστοιχεί σε εμβαδόν 600,00τ.μ., είναι ορθογωνικής διάταξης και είναι υπερυψωμένος κατά 1,20μ σε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο. Το κτίριο αποτελείται από χώρο παραγωγής, χημείο, χώρους προσωπικού (αποδυτήρια, κουζίνα, WC) και λεβητοστάσιο το οποίο δείχνει προσβάσιμο και εξωτερικά. Το κτίριο διαθέτει ελεύθερες όψεις προς τον ακάλυπτο χώρο.

Β. Α’ όροφος: Εντός του όγκου του κτιρίου στην δυτική πλευρά αυτού έχει ανεγερθεί όροφος γραφείων, επιφάνειας 100,00τ.μ.. Αποτελείται από τρεις (3) επιμέρους γραφειακούς χώρους, διάδρομο, κουζίνα και WC. Ο όροφος είναι προσβάσιμος αποκλειστικά μέσω εσωτερικού κλιμακοστασίου το οποίο χωροθετείται στην νοτιοδυτική γωνία του κτιρίου και συνδέει με την υποκείμενη στάθμη ισογείου.

Τιμή πρώτης προσφοράς: 402.500€

Ημερομηνία διεξαγωγής πλειστηριασμού: 3/12/2021

Εκκαθαριζόμενο Ίδρυμα: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ

Εκτίμηση

Επιπλέον ακίνητα στον ίδιο πλειστηριασμό:

Βιοτεχνικες Εγκαταστάσεις, Θέση «Δεκαπεντάρια», Αλεξανδρούπολη

Περισσότερες Πληροφορίες:
REO@pqh.gr

Τοποθεσία

Open on Google Maps
  • Πόλη Αλεξανδρούπολη
  • Περιφέρεια Έβρος

Παρόμοια Ακίνητα

Περισσότερες Πληροφορίες

  • Τιμή: €402.500,00
  • Έκταση Οικοπέδου: 5110 τ.μ.
  • Κατηγορία: Βιοτεχνικά Κτίρια
  • Κατάσταση: Σε Πλειστηριασμό

Compare listings

Compare
M Mantalia
  • M Mantalia