Ευκαιρίες Καριέρας

Η PQH απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη κάθε βαθμίδας που στο σύνολό τους συνθέτουν μια δυναμική ομάδα επαγγελματιών σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα του ευρύτερου χρηματοοικονομικού κλάδου. Στο πλαίσιο συνεχούς ενίσχυσης του ανθρωπίνου δυναμικού της, η PQH εστιάζει το ενδιαφέρον της στην προσέλκυση ταλαντούχων επαγγελματιών που επιθυμούν να εξελιχθούν και να εμπλουτίσουν τη φαρέτρα δεξιοτήτων και γνώσεων τους.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον εργασίας, η εκπαίδευση & ανάπτυξη του προσωπικού είναι ζωτικής σημασίας για την PQH. Ως ελάχιστη συνεισφορά στις αυξανόμενες ανάγκες, η εταιρεία διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένης εκπαίδευσης για όλα τα στελέχη, με σκοπό να διασφαλίσει ότι διαθέτουν εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για αποτελεσματική εκτέλεση της εργασίας τους, ενώ παράλληλα προσφέρει εξατομικευμένες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης πρόσθετων δεξιοτήτων.

Στόχος της PQH είναι να εμπλουτίζει και να ενδυναμώνει διαρκώς τις ικανότητες και τις γνώσεις των στελεχών, χτίζοντας έτσι μια σταθερή και γερή βάση για την επίτευξη όλων των επιχειρησιακών της στόχων.

Σας ενδιαφέρει μια νέα ευκαιρία καριέρας;

Αν η εργασιακή εμπειρία και η κατάρτισή σας είναι σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς:
  • Διαχείριση μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών και λιανικών χαρτοφυλακίων
  • Εξυπηρέτηση οφειλετών και διαχείριση/υποστήριξη νομικών ενεργειών
  • Διαχείριση εξειδικευμένων οφειλών και χαρτοφυλακίων (π.χ. Άρθρο 99, κοινοπρακτικά δάνεια, Ν3869, εγγυημένα ελληνικού δημοσίου, αγροτικά δάνεια, ακίνητα, οριστικές καθυστερήσεις, leasing κ.λπ.)
  • Επιχειρησιακή ανάλυση & ερμηνεία δεδομένων
  • Ανάπτυξη προγραμμάτων ρύθμισης οφειλών & διαχείριση καναλιών προώθησης

και σας ενδιαφέρει μια νέα ευκαιρία καριέρας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αποστέλλοντας το βιογραφικό σας σημείωμα στο hr@pqh.gr.

Compare listings

Compare